İzmir’in Menderes ilçesinde bir ikamete düzenlenen operasyonda, bahçeye toprağa gömülü halde 9 bin 132 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Menderes ilçesi Bayrak İlköğretim Okulu çevresinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ve yılbaşı öncesi yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği yönünde ihbar alan ekipler çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan bir ikamete operasyon düzenlendi.
Operasyonda, F.İ. (34) isimli şahsın evinde ve bahçesinde arama yapıldı. Bahçe bölümünde toprağa gömülü halde toplam 9 bin 132 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheli F.İ. gözaltına alınarak emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: