Gündüz Aydın, Turgutlu Kocatürk Koleji Müdürü Oldu.
Gündüz Aydın konu ile ilgili şunları söyledi:
“Salihli’den Turgutlu’ya giderken Turgutlu’ya girişte sağda yol üzerinde kavakların içinde doğal bir ortamda hizmet veren Özel Kocatürk Koleji 2012-2013 eğitim öğretim yılı için önemli yenilikler yapmış. Okulun tamamı modern bir görünüm kazanmıştır. Bu okulda benim de eğitim adına bir çok ideallerim var. Uzun yıllar uzak kaldığım eğitim ve öğretime yeniden kavuştuğum için çok mutluyum.
Akademik açıdan kurulduğu günden bugüne Turgutlu’da liderliği hiç bırakmayan okulumuz; bu yıl sosyal ve kültürel alanda da önemli atılımlar yapacaktır.
Okul kurucusu Mustafa Kocatürk’ün güvenine lâyık olmak için ideallerimi, enerjimi, birikimlerimi bu okulda eğitime sunmak istiyorum. Bunun için gerekli olan moral ve gücü kendimde hissediyorum.
Özel Kocatürk Koleji idarecileri, seçkin öğretmenleri ve öğrenci velileri ile birlikte bir ekip ruhu ile “Sevgi Eğitimi” parolası eşliğinde yeni bir eğitim öğretim yılına başlayacağız. Bu aşamada duaları ve iyi dilekleri ile bana güç veren herkese teşekkür ederim.”
Turgutlu Özel Kocatürk Koleji Kurucusu Mustafa Kocatürk 2012-2013 eğitim öğretim yılı nedeniyle, daha iyi hizmet vermek için okulu baştan sona yenilediklerini belirterek; Gündüz Aydın’a yeni görevinde başarılar diledi.
Gündüz Aydın Kimdir?
1975 yılında Manisa Lisesinden mezun oldu. 1977 yılında Çanakkale Eğitim Enstitüsünü bitirdi. Yurdun çeşitli yerlerinde öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü yaptı. 2004 yılında emekli olduktan sonra Salihli’de sosyal ve kültürel alanlarda çeşitli faaliyetlerde bulundu. 2010 yılı sonuna kadar Salihli’de Haftalık Sentez Gazetesi ve Sevgi Yolu isimli kültür ve sanat dergisi çıkardı. Çocuk edebiyatı alanında yazdığı eserlerini okullarda öğrencilere ulaştırmak amacı ile imza günler ve şiir sohbetleri yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yazarlar Dizisinde eserleri yayımlandı. Yurt genelinde yapılan şiir yarışmalarında bir çok ödüller aldı. Türk Şiirine Hizmet ödülleri ile ödüllendirildi. Geçtiğimiz yıl Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Işıl Yıldırım, Gündüz Aydın’ın hayatını ve eserlerini araştırma tezi olarak hazırladı. Salihli’de bir çok sosyal ve kültürel çalışmalar yapan Aydın, 1 Eylül 2012 itibarı ile Turgutlu Özel Kocatürk Koleji Müdürü olarak yeniden eğitim sektöründe göreve başladı. Gündüz Aydın, evli 3 çocuk ve 3 torun sahibidir.ÖZEL HABER
Yorumlar
Kalan Karakter: