İzmir’in köklü spor kulüplerinden Altınordu takımının, bir dönem Turgutluspor başkanlığı da yapan Taner Kestaneci ve Akhisarspor başkanı Veysel Coşkun tarafından devralınacağı iddiaları İzmir Basını ve ulusal basında geniş yer bulmuştu.
İddiaların ardından, Altınordu FK’nın sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yayınlandı. Açıklamada, Taner Kestaneci iddiaları yalanlanırken, sadece Veysel Coşkun ile bir görüşme yapıldığı ancak anlaşmaya varılmadığı belirtildi. İşte o açıklama: “Başkanımız Seyit Mehmet Özkan’ın A Takımımızın yarışmacı haklarını devredeceğini açıklamasının ardından kamuoyunda bazı isimler ile Altınordu’nun devri konusunda anlaşmaya vardığı şeklinde haberler yer almaktadır.
Özellikle daha önce Turgutluspor, Manisaspor, Manisa 1965 SK ile Akhisar Belediyespor’da başkanlık ve yöneticilik görevlerinde bulunan kişilere kulübümüzün devri konusundaki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Kamuoyunda geçen isimlerden sadece Veysel Coşkun ile geçen hafta görüşme yapılmış olup olumsuz sonuçlanmıştır.
Başkanımızın yaptığı açıklamalar çerçevesinde bazı kişi ve kurumlarla yaptığımız görüşmeler devam etmektedir, gelişmeler oldukça kamuoyu bilgilendirilecektir”
Yorumlar
Kalan Karakter: