Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Alaşehir ilçesinde görev yapan kamu kurum amir ve personeline yönelik, doğal afetler konusunda bilgilendirmeler toplantısı düzenlendi.
Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim programına, Kaymakam Alper Faruk Güngör, ilçede görev yapan kurum amirleri, kamu personeli ve AFAD İlçe Koordinasyon ekibi katıldı. Toplantıda, Türkiye'nin bir deprem gerçeği olduğu vurgulanarak, her türlü yaşanabilecek doğal afet öncesi gerekli tedbirlerin öncesinden alınması gerektiği anlatıldı. Yine toplantıda doğal afetler öncesi görevli personelin mutlaka eğitimden geçirilmesi gerektiği belirtilirken, deprem, sel heyelan ve yangınlarla ilgili kurumlar arasında iletişim ve altyapının nasıl olacağına yönelik bilgiler verildi.
Alaşehir'de kurumlara doğal afetler konusunda bilgilendirme toplantısı
Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Alaşehir ilçesinde görev yapan kamu kurum amir ve personeline yönelik, doğal afetler konusunda bilgilendirmeler toplantısı düzenlendi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: