Akbey Akademi sporcularından 6’sı altın 11 madalya!
-Turgutlu İlçesinde başarılarıyla ön planda olan, Cengiz Akbey'in başantrenörlüğünü yaptığı Akbey Akademi Spor Kulübü, Manisa'da düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Tekvando İl Birinciliği müsabakalarına damgasını vurdu. Müsabakalarda boy gösteren 11 sporcudan, 6’sı altın, 2’si gümüş ve 3'ü bronz madalya kazanarak spor severlerini takdirini kazandı.
Akbey Akademi bünyesinde çalışmalarına devam eden sporcular, gençler ve yıldızlar kategorisinde 6 birincilik, 2 ikincilik ve 3 üçüncülük elde etti. Gençlerde İrem Duru, Sıla Yurttaş, Edanur Uluman, Marziye Bozkurt ve yıldızlarda Doğukan Akbıyık ve Ali Karağaçlı şampiyonluğa uzanarak altın madalyanın sahibi oldular. Yıldızlarda Sinemis Zeynep A.Yalçın ve Alperen Uysal ikinci olarak gümüş madalya elde ederken, gençlerde Ege Can Kazan, yıldızlarda Erdem Ruhi Baysal ve Orhan Enes Aydoğan bronz madalyaya uzandı.

Birbirinden heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Manisa Taekwondo İl Temsilcisi Gökay Budak ve hakemler tarafından verildi. Dereceye giren sporcular Taekwondo Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.
Akbey Akademi Spor Kulübü Başantrenörü Cengiz Akbey yaptığı açıklamada: “İl birinciliği müsabakalarına 11 sporcumuzla katıldık. Tüm sporcularımız da başarılı dereceler elde ederek madalya kazandı. Kendilerini canı gönülden kutluyorum. Milli Takımımıza yeni sporcular kazandırmayı hedefliyoruz. Gecemizi gündüzümüze katıp çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Sporcu velileri ise çocuklarının başarılara ulaşmasından büyük emeği olan antrenör Cengiz Akbey’e teşekkür etti. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: