Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaklaşan yerel seçimler öncesi Ak Partiden aday adaylığını açıklayan Makine Mühendisi Ömer Baysan'ın Altay Mahallesinde bulunan bürosunda cama yapışık olan poster kimliği belirsiz kişi yada kişilerce spreyle boyandı, poster üzerine çarpı işareti kondu.
Altay Mahallesi Tınaztepe Sokak üzerinde bulunan bürosunun camında asılı Ömer Baysan'ın posteri dün gece bilinmeyen bir saatte kişi veya kişilerce spreyle boyandı. Sabah saatlerinde iş yerine gelen Baysan'ın fark ettiği olay üzerine Ak Parti İlçe Başkanı Av.Hüseyin Azman büroyu ziyaret ederek yaptığı açıklamada olayı kınadı.
Ak Parti Turgutlu Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Baysan yaptığı açıklamada; "Biz siyasetimizi temiz yaptık. Hep temiz yüzüyle uğraştık. Bu davranış kabul edilecek bir olay değil. Kınıyorum. Bundan bir ay önce böyle böyle bir olayı düşünmezdim. Zaman kısaldıkça böyle olayların yaşanması bizleri üzmektedir. Bu olayı gerçekleştirenler için kolluk kuvvetlerimiz gerekeni yapacaktır. Bunu yapanları Allah'a havele ediyorum" dedi.
Ak Parti Aday Adayına geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Av.Hüseyin Azman; "Egenin güzel ve böylesine şirin bir şehrinde böyle tehdit içerikli bir işaretleme yapılması siyasete zarar vermektedir. Siyaset kurumunu zedelemektedir. Siyaset saygı ve sevgi çerçevesinde yapılmalıdır. Siyaset temiz kalmak zorundadır. Siyaset temiz yapılırsa toplumda temiz olur. Siyaset kirletilirse toplumda kirlenir. İnşallah böyle bir olay bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Geçmiş olsun diyoruz aday adayımıza. İnşallah böyle bir şeyle karşılaşmayız" dedi. Haber Merkezi
Yorumlar 5
Kalan Karakter: