Ahmetlili çocuklar, Afyon Vefa Cup’ta namağlup şampiyon
-Turnuvada sergilediği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken Ahmetli Spor Kulübü, hem teknik ekibin hem de velilerin gururu oldu. Genç yeteneklerin azmi ve takım ruhu, kupayı Ahmetli’ye getirdi.
-Kulüp yönetimi ve antrenörler, çocukların başarısıyla gurur duyduklarını ifade ederken, bu şampiyonluğun gelecek için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı.
AHMETLİ Spor Kulübü, Afyonkarahisar’da düzenlenen Bölge Şampiyonası Afyon Vefa Cup turnuvasında büyük bir başarıya imza attı. U10, U12 ve U15 yaş kategorilerinde mücadele eden Ahmetli’nin genç yetenekleri, turnuva boyunca oynadıkları 20 maçın 16’sını kazanarak, 4’ünde beraberlik elde etti ve namağlup şekilde şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Turnuvada birçok farklı şehirden güçlü rakiplerle karşılaşan Ahmetli Spor Kulübü, hem hücum hem savunma anlamında üstün bir performans sergiledi. 3 takımın da namağlup şampiyon olması, tribünlerde büyük coşku yaşattı.
“Bu başarı gelecek için umut veriyor”
Kulüp başkanı Arif Yakut ve teknik ekip Mehmet Talha Eryılmaz ve Hüseyin Özkan, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada, sporcuların disiplinli çalışmasının meyvesini topladığını belirterek, “Çocuklarımız hem centilmence mücadele etti hem de futbolun ne kadar keyifli ve öğretici bir oyun olduğunu gösterdi. Namağlup şampiyon olmak bizim için gurur kaynağı oldu” ifadelerini kullandılar.
Veliler ise çocuklarının gelişimini görmekten mutlu olduklarını dile getirerek, bu tür turnuvaların hem sosyal hem de sportif anlamda büyük katkı sağladığını vurguladı.
Şampiyonluk kupası Ahmetli’ye geldi
Final maçının ardından düzenlenen kupa töreninde Ahmetli Spor Kulübü’nün minik futbolcuları büyük bir sevinç yaşadı. Takım kaptanına verilen şampiyonluk kupası, tezahüratlar eşliğinde kaldırıldı. Bu büyük başarı, Ahmetli’de sporun gelişimi için önemli bir motivasyon kaynağı oldu.
Ahmetli Spor Kulübü, önümüzdeki dönem katılacağı yeni turnuvalar için hazırlıklarını sürdürecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: