ABD Dışişleri Bakanı Blinken: “Türkiye değerli bir NATO müttefiki ve ortaktır”
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile yaptığı görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkiye değerli bir NATO müttefiki ve ortaktır” dedi. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İngiltere’nin başkenti Londra’da Ukrayna İyileştirme Konferansı marjında Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile yaptığı ilk yüz yüze görüşme sonrası sosyal medya hesabında açıklamada bulundu. Blinken, Bakan Fidan ile yapıcı bir görüşme gerçekleştirdiğini ifade ederek, Türkiye değerli bir NATO müttefiki ve ortaktır” ifadelerini kullandı. Blinken, Bakan Fidan ile yaptığı görüşmede İsveç'in NATO üyeliğini ele aldıklarını aktardı.
ABD Dışişleri Bakanı Blinken: “Türkiye değerli bir NATO müttefiki ve ortaktır”
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile yaptığı görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkiye değerli bir NATO müttefiki ve ortaktır” dedi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: