380 şüpheli yakalandı; 72’si tutuklandı
TURGUTLU İlçesinde, polis sorumluluk bölgesinde 1 Temmuz ile 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında meydana gelen adli olaylarda, çeşitli suçlardan 380 şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 72’si tutuklandı.
KESİNLEŞMİŞ HAPSİ BULUNAN 64 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı infaz büro tarafından yapılan çalışmalar kapsamında haklarında 22 yıl ile 1000 TL adli para cezası olan 64 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
UYUŞTURUCUDAN 23 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda 23 şüpheli yakalandı. Şüphelilere ait 71.17 gram metanfetamin, 10 Adet sentetik ecza, 104 kök kenevir, 336 gram skunk ve 149 gram esrar ele geçirildi. Şüphelilerden 4’ü adli makamlarca tutuklandı, 19’u hakkında soruşturmanın savcılıkça devam ettiği belirtildi.
717 ARACA CEZAİ İŞLEM
İlçe genelinde yapılan trafik uygulamalarında 3664 araç ve motosiklet kontrol edildi. 717 motosiklet ve araca cezai işlem uygulandı. 65 araç ve motosiklet trafikten men edildi.
Ayrıca meydana gelen çeşitli adli veya idari olaylarda, 1 adet kuru sıkı tabanca, 2 tüfek ile tabancalara ait 1 adet fişek ve tüfeklere ait 5 kartuşa gerekli adli ve idari işlemlerin yapılabilmesi için el konuldu. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: