Turgutluspor teknik direktörü Çelik: ‘Doğruları yapmaktan keyif alıyoruz’
TFF 3.Lig 2.Grup’ta sezonun 2.haftasında Silifke Belediyespor’u deplasmanda 2-1 yenerek ikide iki yapan Turgutluspor’un teknik direktörü Ramazan Çelik, lige önemli başladıklarını belirterek, “Takım olarak birlikte hareket etmekten, doğruları yapmaktan keyif alıyoruz" dedi.
Yeni sezonun ilk haftasında evinde Ergene Velimeşespor’u 2-1 yendikten sonra ikinci hafta da deplasmanda Silifke Belediyespor’u aynı skorla mağlup eden Turgutluspor’da yüzler gülüyor. İlk iki haftayı kayıpsız geçerek 6 puana yükselen Turgutluspor’un teknik direktörü Ramazan Çelik, Silifke Belediyespor galibiyetini değerlendirdi.
“SİLİFKE’DE YALNIZ BIRAKMAYAN TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Zor bir deplasmandan önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Ramazan Çelik, “Evimizde kazandığımız maçtan sonra ilk deplasman maçından da galibiyetle döndüğümüz için mutluyuz. Takım olarak birlikte hareket etmekten, doğruları yapmaktan keyif alıyoruz. İlk deplasman maçımız olan Silifke Belediyespor maçı çok yüksek tempoda oynandı. Rakibimiz bu ligin en yüksek tempoda oynayan takımlarından bir tanesi. Maç içinde zorladığımız dakikalar oldu. İlk 15 dakikada bir baskı hissettik. Fakat sonrasında baskıyı kırıp, topa ve oyuna hakim olduğumuzu düşünüyorum. İlk golü bulduktan sonra devreye kadar kontrol tamamen bizim elimizdeydi. 2.yarının başında bize yakışmayan bir gol yedik. Golü yememize rağmen maçı kazanma isteğinden son dakikaya kadar hiç vazgeçmedik. Beni en fazla mutlu eden tarafta buydu. Nitekim de attığımız 2. gol ile maçı kazandık. Oynayan, oynamayan bütün oyuncularımızı kazanma ve birlikte hareket etme duygusu ile hareket ettikleri için kutluyorum. Sadece bir maç daha kazandık. Rehavete kapılmadan sevincimizi yaşayıp yeni haftaya ciddi bir şekilde başlayacağız. Bizleri Silifke’ye kadar gelip destekleyen taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.