TURGUTLU Belediye Meclisi aralık ayı olağan meclis toplantısı salı akşamı saat 19.00’da başladı. Belediye Hizmet Binası’nda Belediye Başkanı Serhat Orhan başkanlığında yapılan toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.
29 meclis üyesinin katıldığı toplantı 2013 Kasım ayı meclis toplantısına ait toplantı tutanağı ve meclis kararlarının görüşülmesiyle başladı. 2014 yılı meclis toplantıları, gün ve yeri ile aylık tatilinin belirlenmesi konusunda toplantıların aynı günde yapılması ve aylık tatilin de Temmuz ayı olması oybirliğiyle kabul edildi. 2014 mali yılı gelir tarifesi ve bütçesinin görüşülmesinin ardından Türk Telekom’la protokol yapılması için Başkan Serhat Orhan’a yetki verilmesiyle oybirliğiyle kabul edildi. Turgutlu’da muhtelif belediye hisselerinin satışı için belediye encümenine yetki veren meclis üyeleri, arsa satışları için de encümene yetki verdi.
Toplantı imar planlar ile ilgili talepler, imar komisyon raporunun görüşülmesi ve dilek ve temenniler bölümünün ardından son buldu. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: