TURGUTLU İlçe Emniyet Müdürlüğü Kurban bayramı öncesi Turgutlu’da hayvan pazarında sahte parayı önlemek için stant açtı.
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri sahte parayı önlemek için çalışmalarını sürdürüyor.
Kurban satıcılarını ve vatandaşları sahte paraya karşı uyaran Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri Turgutlu Koşu Kırı mevkiinde hayvan pazarında sahte para olaylarının önüne geçmek, vatandaşların mağdur olmalarını engellemek için 1000 adet civarında sahte paranın nasıl anlaşılacağını anlatan el ilanlarını dağıtıp para sayma ve sahte parayı tespit edebilen cihazların bulunduğu bir stant açarak vatandaşlarının mağdur olmamaları için gerekli bilgiler vererek uyarılarda bulundular.
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri ziyaret ettikleri 230 civarındaki Hayvan Kontrasında bulunan Kurban satıcısı esnaflarını ve vatandaşları sahte para konusunda uyararak ,vatandaşların hayvan pazarının satış yapacağı süreç içerisinde kurdukları standa gelerek paralarını gönül rahatlığıyla kontrol edebilecekleri ve sayabileceklerini belirttiler.HABER MERKEZİ
Yorumlar
Kalan Karakter: