İzmir'in Konak ilçesinde eski sevgilisi öğretim görevlisini tabancayla vurup öldüren, eski sevgilisinin erkek arkadaşını da yine tabancayla vurarak ağır yaralayan cinayet şüphelisi polis memuru intihar etti.
Olay, dün saat 20.30 sıralarında Göztepe Mahallesi 100/1 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan Adnan Erman Ö., Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) Öğretim Görevlisi olduğu belirtilen Elvin Ö. ve erkek arkadaşı Fehmi Kaan B. ile sokakta karşılaştı. Bir süre birlikte olduğu Ö. ve B. ile tartışmaya başlayan Ö., gerginliğin artması sonucu beylik tabancasını çıkartarak art arda ateşledi. Ö. ile B. vücudunun birçok yerine isabet eden çok sayıda kurşun ile yere yığıldı.
Öğretim görevlisi öldü, sevgilisi ağır yaralı
Polis memuru Adnan Erman Ö. olay yerinden kaçarken, silah seslerinin ardından çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan B. ile Ö. ilk müdahaleyi yaptı. B., ambulans ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Ö. ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Özütaştan, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Eski milli yüzücü olduğu belirtilen ve saldırı sırasında toplamda 7 kurşun isabet eden B.'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Öğretim Görevlisi Elvin Ö.'nün cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis memurları çok sayıda boş kovan ele geçirdi.
Yaşanan olayın ardından kayıplara karışan ve her yerde aranan şüpheli polis memurunun bugün Güzelbahçe'de bir evde cansız bedeni bulundu. Şüpheli Adnan Erman Ö.'nün tabancayla kendi kafasına ateş ederek intihar ettiği öğrenildi. Ö.'nün cansız bedeni de yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
İZMİR
03 Ekim 2023 - 18:30
MCBÜ'lü öğretim üyesini öldürmüştü: Polis memuru intihar etti!
İzmir'in Konak ilçesinde eski sevgilisi öğretim görevlisini tabancayla vurup öldüren, eski sevgilisinin erkek arkadaşını da yine tabancayla vurarak ağır yaralayan cinayet şüphelisi polis memuru intihar etti.
İZMİR
03 Ekim 2023 - 18:30
İlginizi Çekebilir