

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan ilçe genelinde devam eden çalışmaları yakından takip ediyor. Çalışmalar kapsamında kırsal mahallelerden Canbazlı Mahallesi ova yollarında devam eden dolgu ve düzeltme çalışmalarını yakından takip eden Başkan Alhan, ayrıca ilçe merkezinde bulunan Yunus Emre Parkı’nda yapımı devam eden yürüyüş yolunda incelemelerde bulundu.
Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, ilçe genlinde devam eden çalışmaları yakından takip etmeye ve son durumları hakkında bilgi almaya devam ediyor. İlk olarak kırsal mahallelerden olan Canbazlı Mahallesi ova yollarında devam eden dolgu çekimi ve düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Alhan “tüm kırsal mahallelerimizde olduğu gibi Canbazlı Mahallemizin ova yollarında da hummalı bir çalışma başlattık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce Canbazlılı çiftçilerimizin sıklıkla kullandığı ova yollarına dolgu çekimi yapıldı ve ardından da düzeltilerek kullanıma elverişli hale getirildi. Çalışmalarımız kapsamında ova yollarımızda dolgu çalışmalarımız devam edecektir” dedi.
Yunus Emre Parkı’na Yürüyüş Yolu
Başkan Alhan daha sonra ilçe merkezinde vatandaşların sıklıkla kullandığı Yunus Emre Parkı’nda yapımı devam eden yürüyüş yolunda incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi veren Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan “şuan ülke olarak bir pandemi dönemi yaşıyoruz ve Perşembe akşamından itibaren tam kapanma başlıyor. Tabi bizler Ahmetli Belediyesi olarak bu kapanma sürecince çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu nedenle kapanma sonrası daha sağlıklı günlerde bulaşmak adına şehir merkezimizde vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı Yunus Emre Parkı’mızın etrafına yürüyüş yolu yapıyoruz. Çalışmalarımıza başladık. İnşallah Ramazan Bayramı sonrasında vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde spor yapı yürüyebileceği bir yürüyüş yolumuz olacak” şeklinde konuştu.
Kestelli-Karkın Arası Ağaç Koruluğu Oluşuyor
Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan daha sonra Kestelli Mahallesi ile Karkın Mahallesi arası kanal boyunca devam eden ağaç dikme çalışmalarını da yakından takip etti. Daha yeşil bir Ahmetli için ağaç dikimine önem verdiklerini belirten Başkan Alhan “ilçemize her yıl binlerce ağaç dikerek daha yeşil bir görünüm kazandırmak için çalıştık. Geldiğimiz günden bu yana da bunu başardığımıza inanıyorum ama yeşil alanlar daha fazla olsun daha fazla nefes alalım istiyoruz. Bu yüzden ağaçlandırma çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Kestelli-Karkın arası kanal boyunca çeşitli türlerde ağaç dikimimizi gerçekleştirdik” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: