
Önce dövdü sonra dövdüğü arkadaşı için yardım istedi
Ya doktor olmasaydı?
Yoldan geçen ismi alınamayan bir doktorun müdahalesi ile hayata döndürülen genç öğrenci daha sonra olay yerine gelen ambulans ile Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
TURGUTLU İlçesi Atatürk Bulvar'ında lise öğrencilerinin kavgasında bir öğrenci ağır yaralandı. Akşam saat 17.00 sıralarında okul çıkışı Atatürk Bulvarı üzerinde sebebi öğrenilemeyen bir nedenden kavga eden bir gurup öğrenci arasında bulunan Hasan Ferdi Turgutlu Endüstri Meslek Lisesi 11. Sınıf öğrencisi M.M yüzüne aldığı darbeler sonrasında dili nefes borusuna kaçtı. Yoldan geçen ismi alınamayan bir doktorun müdahalesi ile hayata döndürülen genç öğrenci daha sonra olay yerine gelen ambulans ile Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kavgada arkadaşını dövdüğü iddia edilen T.Y ise polis ekipleri tarafından Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülerek gözlem altına alındı. T.Y çevredeki vatandaşlarında büyük tepkisiyle karşılaştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İlker UYAR)










